Sisteme afisaj

Panouri

Producem în atelierul propriu panouri personalizate, elegante, ideale pentru birouri și spații comerciale moderne.

Panourile se pot monta la intrarea în clădire, pe fiecare etaj sau la intrarea în birou pentru reclamă, prezentarea ofertei, îndrumare și multe alte utilizări.

Realizate din diferite plăci de forex sau din acryl transparent sau colorat combinate cu plăci gravate cu aspect metalic sau cu diferite elemente decupate, panourile personalizate vor aduce un plus de eleganță și bun gust.

Panourile se pot prinde de perete cu sistemul special prevăzut cu distanțiere și capace metalice. Se pot produce panouri personalizate prin diferite metode: gravură, print, autocolant decupat, decupaje plexiglas.

Panourile personalizate pentru firme sunt de calitate și au o mare rezistență în timp. Ele pot avea orice formă sau culoare și sunt potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior.

Casete luminoase

Casetele luminoase reprezintă o soluție excelentă de publicitate atât pentru interior cât și la exterior.

Din punct de vedere financiar, casetele luminoase sunt mult mai accesibile față de alte produse din aceeași gamă iar montajul se poate efectua de către echipa noastră specializată, deoarece la înălțimi mici montajul casetelor luminoase poate fi făcut cu ajutorul unei scări, la înălțimi medii se poate fi folosită o schelă, iar la mari înălțimi se poate realiza cu ajutorul unei nacele sau apelând la serviciile de alpinism.

CLASIFICAREA CASETELOR LUMINOASE

În funcție de cum se dorește vizibiliatea, casetele luminoase se împart in:

  • Casete luminoase cu o singură față ( SIMPLĂ FAȚĂ )
  • Casete luminoase cu două fețe – în consolă ( DUBLĂ FAȚĂ )

Rame click

Ramele click reprezintă cel mai folosit suport pentru posterele de orice dimensiune. Schimbarea printului se face în doar câteva secunde, au durată mare de viață, aspectul elegant al profilelor din aluminiu și costurile reduse recomandă ramele click pentru orice tip de expunere a posterelor. Printul din interiorul ramei este acoperit de o folie transparentă, care îi conferă rezistență la ploaie, raze UV și totodată, menține printul pe poziția, împiedicându-l să cadă sau să se curbeze.

Indiferent dacă doriți un suport discret pentru o diplomă A4 sau pentru un poster de mari dimensiuni (70 x 100 cm), ramele click cu profile din aluminiu anodizat de 25 sau 32 mm lățime reprezintă cea mai bună alegere.

People stopper

People stopperele, cunoscute și ca panouri tip A sau capre stradale, sunt foarte eficiente în semnalizarea promoțiilor și noutăților.ÎIn configurație față-verso, cu rame click pe ambele fețe care permit schimbarea posterelor în doar cateva secunde și folie antireflexivă pentru protecție UV, sistemele people stopper sunt disponibile în diferite dimensiuni și variante costructive, atât pentru utilizare la interior, cât și la exterior.

Datorită construcției integrale din aluminiu și a mecanismului de pliere rapidă, sistemele people stopper sunt ușor de trasportat și se instalează în mai puțin de 1 minut.

Roll-up

Este format dintr-o casetă de aluminiu ce conține printul personalizat și pretensionat, cu picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Sistemul retractabil al Roll-Up-ului permite tragerea printului în casetă și asigură atât protecția printului, cât și un montaj ușor și rapid.

Datorită faptului că este foarte compact atunci când este strâns, se recomandă pentru transportarea și afișarea ulterioară în cadrul unor expozitii, evenimente, prezentări etc.

Pentru clienții care doresc bannere la alte dimensiuni, Denimar oferă o gamă variată de produse disponibile.

X-Banner

O variantă simplă, dar eficientă de sistem de prezentare portabil pentru interior, care asigură atât o suprafață generoasă de expunere a personalizării. cât și o montare și demontare foarte ușoară. Sistemul X banner este constituit din cinci bare elastice din fibră de carbon, patru dintre  ele fiind dispuse în spatele personalizării în forma literei X, cu rol în tensionarea printului, iar a cincea sprjină sistemul și asigură stabilitatea acestuia.

Display-ul X-banner se comercializează într-o husă textilă pentru a facilita transportul acestuia. Printul este realizat la o rezoțutie mare folosind echipamente profesionale de ultimă generație, cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți.

Sistemul X banner este o alternativă ușoară și foarte avantajoasă de expunere a informațiilor despre companie, siglă, brand, slogan, produse, eveniment, putând fi folosit în diferite locații. Printul se poate schimba ulterior ori de câte se dorește, obținându-se astfel un nou afiș personalizat.

Litere Volumetrice

Literele volumetrice luminoase sunt des întalnite în signalistică, ele reprezentând o soluție elegantă de publicitate. Montate atât outdoor, cât și indoor, ele oferă un impact deosebit.

Tipurile de reclame cu litere volumetrice luminoase variază în funcție de iluminare și materiale utilizate:

  • Litere luminoase tip halou – lumina se vede în spate, pe contur.
  • Litere luminoase complet luminate din plexiglas – sunt realizate din plexiglas termoformat și luminează atât fața, cât și cantul literelor
  • Litere volumetrice cu fața luminoasă - se realizează cantul din tablă sau PVC iar fața literei din stiplex.
Litere volumetrice neluminoase sunt cel mai des confectionate din polistiren.

Acest material tăiat, tratatat și vopsit corespunzator oferă logo-ului dumneavoastră o imagine impecabilă.

Literele din polistiren pot fi montate atât la interior cât și la exterior și pot avea grosimi de la 1 cm până la 10 cm. Avantajul literelor din polistiren este prețul, materialul fiind ieftin și usor de prelucrat.

Totemuri

Totemurile sunt realizate din structuri metalice, la interior fixate în fundații de beton, iar la exterior sunt "îmbracate" în
diferite materiale precum dibond, plexiglas sau policarbonat.

Acestea pot avea diferite forme sau dimensiuni, luminate sau neluminate, în funcție de cerințele clientului.

În general, totemurile sunt folosite semnalizarea băncilor, benzinăriilor, birourilor, reprezentanțelor auto sau ale altor activități comerciale.