Tipizate

Tipizate

În funcţie de solicitările dumneavoastră, putem realiza formulare tipizate de dimensiuni şi formate diferite. Paginile pot fi printate alb negru sau color, față sau faţă-verso. Legarea poate fi realizata prin spiralare sau capsare și pot fi prevazute cu perfor pentru ruperea cu uşurinţă a fllelor.
Aplicaţii diverse: registru de casă, facturier, chitanțiere, registre, fişe, reţete, avize de însoţire a mărfii, carnete, borderouri, bonuri, jurnale etc.
Apelând la serviciile de personalizare şi printare puse la dispoziţie, contractele, formularele de contabilitate, bonurile, tipizatele juridice, documente pentru management intern sau diverse alte formulare tipizate pe care veţi dori sa le tipariţi, vor avea un aspect profesional , datorită posibilității inserării logo-ului companiei.

Echipa noastră beneficiază de o vastă experiență în tipar digital, asigurându-se totodată că materialele pe care le realizează să fie concepute pentru a oferi o calitate deosebită, un design impresionant și încredere.

  • Formatul: dimensiunile formularelor, numarul de pagini, modalitatea de legare.
  • Suportul: hartia sau cartonul pe care se tipăreşte.
  • Imprimarea: alb negru sau color, faţa sau faţa-verso.
  • Cantitatea: numarul de bucaţi necesare.
  • Alte informaţii exemplu: daca este necesară procesare grafică, operații de finisare, modalitate de livrare.