Cupe si medalii

Cupe

Cupele sunt deseori oferite în cadrul campionatelor sportive sau a competițiilor. 

Oferim o gamă largă de modele cu un design aparte, caracteristicile principale fiind înalțimea și diametrul. Produsele din această categorie sunt bine turnate și folosesc metalul și plasticul ca materiale de bază, sunt atent finisate și se găsesc într-o mare varietate de forme și culori. 

Personalizarea acestor cupe se face pe stativul produsului, acesta fiind din marmura (diferite nuanțe), plastic sau alte materiale rezistente, aplicând o placuță personalizată prin gravură conform solicitării sau a necesității clientului.

Medalii

Daca obişnuiţi sa organizaţi diverse competiţii, atunci caştigatorii vor fi bucuroşi sa primeasca şi medalii de merit alaturi de premiile şi diplomele pe care le oferiţi! Iar atunci cand consideraţi ca angajaţii dumneavoastra merita apreciaţi, oferiţi-le medalii personalizate odata cu laudele şi recompensele cuvenite, in cadrul unui eveniment corporativ la care participa tot colectivul! Cu siguranţa, gestul dumneavoastra va fi foarte apreciat, va entuziasma şi mobiliza intreaga asistenţa, iar medaliile vor fi pastrate cu placere un timp indelungat!

Va punem la dispoziţie diverse modele de medalii din metal turnate, de marimi şi acoperiri diferite, prevazute cu spaţiu pentru personalizare. Echipa noastra va poate ajuta sa obţineţi medaliile pe care vi le doriţi, la un preţ rezonabil.