Tiparituri

Cărți de vizită

O carte de vizită trebuie sa aibă ceva unic, unul sau mai multe elemente, astfel încat să fie recunoscută cu ușurință.

Cele mai multe cărți de vizită pot avea inscripționate cel putin un nume de persoana și/sau de firmă, dar există multe alte elemente grafice și informații necesare pentru a crea o carte de vizită profesională.

Titulatura persoanei este o informație esențială și nu trebuie să lipsească de pe cartea de vizită, deoarece descrie activitatea persoanei respective și funcția în cadrul companiei.

Daca logo-ul companiei dumneavoastră este unul foarte recunoscut, acesta trebuie să fie principalul element de design în conceperea unei cărți de vizită. Este elementul care ajută la identificarea afacerii sau a persoanei dumneavoastră.

Adresa sediului sau adresa fizică unde vă desfășurați activitatea trebuie trecută pe cartea de vizită.

Cărțile de vizită pot fi tiparite (imprimate) pe carton și aici există o mare diversitate de cartoane clasice și standard dar și de cartoane
speciale, pe carduri.

Pliante, Flyere

Există foarte multe tipuri de pliante, de mărimi și forme diferite, însă două lucruri au în comun toate aceste pliante: se distribuie gratuit și reprezintă o formă de marketing direct.

Un pliant sau un flyer publicitar este fie împărțit pe stradă, fie distribuit împreună cu alte produse sau materiale promoționale, fie înmânată clientului când vizitează firma, fie prin poștă, etc.

Conform unui studiu, circa 70% dintre consumatori consideră pliantele și flyerele ca fiind utile în deciziile lor.

Lista modelelor de pliante este lungă, însă cele mai des utilizate sunt:

 • Pliant tip Tri-fold, 
 • Pliant tip Bi-Fold
 • Pliant tip Gate-fold (Poartă)
 • Pliant tip Z-Fold

Afișe

Doriți să promovați un eveniment, un serviciu sau un produs printr-un afiș remarcabil care să capteze atentța tuturor celor care trec pe lângă el?

Afișul se numără printre produsele publicitare indispensabile oricărui eveniment sau campanii de promovare, dar și pentru decorarea incăperilor, atât la birou cât și acasă. Garantăm din start că afișele de care aveți nevoie vor fi atractive, originale, vor prezenta informații bine structurate, evidente și imagini de calitate, iar brandul pe care îl reprezintă va fi expus într-un mod corespunzător.

Obiectivul pe care îl avem în vedere atunci cand dorim să realizăm un afiș este de a atrage cât mai multe priviri asupra a ceea ce promovăm. Pentru asta, afișul trebuie să prezinte un paragraf proactiv sau emoțional, culori vii, strălucitoare, o grafică atractivă, contrastantă, pentru a scoate în evidență mesajul dorit.

Meniuri

Pentru a deveni mai atrăgătoare pentru clienții săi, o afacere în domeniul preparării și servirii alimentelor și băuturilor, în locații precum restaurant, bistro, cafenea, sau alt tip de unitate, pe lângă calitatea produselor și a servirii, se bazează de cele mai multe ori și pe imagine. Pentru aceasta, meniurile cu o grafică atrăgătoare și printate în condiți tehnice deosebite pot asigura succesul acestui demers. 

Fie ca ai nevoie de meniuri printate pentru restaurantul tău, pentru firma de catering pe care o reprezinți sau îți dorești o grafică deosebită și materiale de înaltă calitate pentru ca meniurile tale să fie cu totul speciale, atragatoare și convingatoare, noi avem soluția.

În funcție de solicitările tale, putem realiza meniuri de dimensiuni și formate diferite, cu coperți din carton presat cașerat sau din cartoane de diferite grosimi, standard sau speciale (texturate). În funcție de numărul de pagini și suportul de imprimare ales, legarea se poate face prin spiralare, capsare sau legare cu șnur.

Prețurile se pot calcula dupa ce ne vei comunica urmatoarele detalii:

 • Formatul: dimensiunile meniurilor, numărul de pagini, modul de legare.
 • Suportul: hârtia pentru interior sau cartonul pentru copertă.
 • Imprimarea: printare față sau față-verso, culorile folosite.
 • Cantitatea: numarul de bucați necesare.
 • Operațiuni extra: dacă este necesară procesare grafică, modalitate de livrare etc.

Broșuri

În funcție de numărul de pagini al documentelor tale, Denimar te poate ajuta să creezi cele mai interesante și potrivite reviste sau broșuri pentru ca business-ul tău să fie prezentat într-un mod cât mai potrivit și atrăgător, care să reflecte imaginea și profesionalismul tău. Aceste produse pot fi folosite de obicei pentru a prezenta informații detaliate sau a căror valabilitate nu se schimbă un timp mai îndelungat, cum ar fi: cataloage, prezentări, manuale de instrucțiuni, portofolii de lucrări, ghiduri de training etc. Echipa noastră va realiza și printa conținutul într-o manieră ușor de citit, astfel încât potențialilor tăi clienți să le fie prezentate în mod clar și atrăgător informațiile sau produsele și serviciile pe care le oferi.

În funcție de solicitări, putem realiza broșuri de dimensiuni și formate diferite, cu coperți din carton presat cașerat sau din cartoane de diferite grosimi, standard sau speciale (texturate). Paginile de interior pot fi printate alb negru sau color.

În interiorul acestor documente se pot adăuga și alte materiale promoționale, cum ar fi flyere, pliante, carduri de fidelizare, magneți, stickere etc., prin care se pot face cunoscute ofertele speciale, perioadele de reducere, informații suplimentare etc.

Mape

Fie că sunt utilizate în scop publicitar, pentru găzduirea materialelor în cadrul întâlnirilor de afaceri, pentru cadouri corporative sau pentru stocarea oricăror tipuri de documente, aceste mape de prezentare pot reprezenta un instrument util de marketing. Denimar te poate ajuta să personalizezi mapele companiei pe care o reprezinți dând o nota elegantă și profesională imaginii companiei tale. Poți alege dintr-o largă varietate de finisări:

 • cu simplu sau dublu big,
 • plastifiere lucioasa sau mata daca este cazul
 • prin alb-negru sau color, față sau față verso
 • imprimare folio sau timbru sec etc.

Distribuirea mapelor în cadrul evenimentelor precum târguri, întâlniri, convenții sau campanii electorale, pot ajuta la promovarea unui proiect, serviciu sau produs. Inserează în mapele înmanate la aceste evenimente materiale suplimentare: pliante, flyere, broșuri, cărți de vizita etc., în care să detaliezi ofertele dorite și vei beneficia astfel de o metodă eficientă de promovare, ieftină și bine targetată.

Creează o impresie bună partenerilor sau clienților tăi încă de la prima întâlnire. Aceste mape de prezentare prezintă imaginea companiei atât prin aspect, cât și prin calitatea și utilitatea lor.

Îndosarieri

Îndosarierea se poate realiza cu spirală de plastic sau metal de diverse culori și grosimi. Se poate alege tipul coperților dintr-o gamă variată de materiale și culori sau se poate opta pentru o copertă transparentă. De asemenea, se poate alege varianta folosirii unor coperți printate în funcție de dorința clientului.

Avantajele îndosarierii

 • Permite deschiderea documentului peste 180°
 • Pot fi adăugate sau scoase pagini după îndosariere
 • Spirale disponibile în diferite culori și mărimi

Laminări

Laminarea presupune sigilarea unui document de hârtie în folii de plastic speciale.

Laminarea la cald este cea mai bună solutțe pentru păstrarea documentelor pe care le folosiți pe termen lung. Un document laminat este 100% rezistent împotriva apei sau a murdăriei de orice fel. Mai mult decat atât, un document laminat va arăta mult mai bine decât hârtia, deoarece culorile par mai vii, producând un impact mai mare.

Se recomandă pentru: manuale, fișe de instrucțiuni, meniuri de restaurant, liste de prețuri, liste telefonice, carduri de membru, carduri de identitate, carduri de acces, insigne, afișe de semnalizare, informări de securitate și instrucțiuni de protecție, regulament intern, cărți de vizită, certificate, afisaj prețuri, afisaj denumire sau descriere produse, anunțuri informări turistice, proceduri, afișe, postere,reclame pentru exterior.

Autocolant

Print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneală pe bază de solvent a materialului autocolant.

Autocolantul este un film din PVC, printabil, cu stabilitate dimensională excelentă și foarte rezistent la zgâriere și rupere. Suportul pe care se printează este din material plastic cu adeziv pe spate, tratat pentru print, pentru expunere la UV. Print-ul se realizează de regula in policromie pe o singură față. Pentru ca printul să fie mai reziastent, se poate opta pentru laminare, ceea ce presupune aplicarea unei folii transparente peste autocolant 

Prin print pe autocolant PVC se pot transmite mesaje grafice și text de dimensiuni mari și cu o foarte bună eficiență prin aplicarea autocolantului pe diverse suporturi, cum ar fi automobile, bannere, panouri publicitare și de șantier, vitrine, standuri, casete luminoase, diferite semne, expuneri diverse.