Gravura

Gravură laser

Deşi necesita un timp scurt de execuţie, taierea și imprimarea materialelor prin gravură, cu ajutorul laserului, pot fi deosebit de complexe și delicate, oferind lucrărilor durabilitate și acuratețe.

Cu ajutorul noului nostru echipament, putem grava și tăia pe contur diverse suporturi precum hartie, carton, plastic, lemn, sticlă, metal tratat, aluminiu eloxat, piele, pluta, burete şi multe, multe altele, făcând economie de material și obținând costuri avantajoase.

Putem realiza astfel obiecte promoționale dinamice, deosebite, decorațiuni și elemente de artizanat, cadouri personalizate, signalistică de interior și exterior, displayuri, litere volumetrice, elemente de mobilier, gravură industrială etc, ce vor impresiona imediat prin designul pe care îl prezintă.

Pentru personalizarea prin gravură a obiectelor promoţionale sau a elementelor de signalistica, precum şi pentru tăierea şi decuparea cu precizie a diferitelor materiale, folosim tehnologia laser. Aceasta permite obținerea unor produse de calitate ridicată, într-un timp scurt, fără noxe, cu economie de materiale şi la prețuri avantajoase.