Stampile si timbru sec

Ștampile Rotunde

Unul dintre cele mai folosite tipuri de ștampile este cea rotundă, regasită sub formă automată, semi-automată și din lemn.

Ștampilele automate și semi-automate sunt cel mai des întalnite, deoarece îmbină aspectul practic (au tuşiera inclusă în aparat) şi rezistenţa amprentei, iar cele confecţionate din lemn se disting printr-un preţ redus, dar din punct de vedere practic nu sunt foarte apreciate. Ştampilele rotunde sunt de diferite dimensiuni, în funcție de întrebuinţare. 

De exmplu, cele cu diametrul de 12 mm şi 17 mm sunt folosite pentru un text mic sau un simbol, cele cu diametrul de 25 mm şi 30 mm pot cuprinde mai mult text şi de obicei sunt cele mai folosite de Societaţile Comerciale, iar ştampilele cu diametrul de 40 mm şi 50 mm sunt folosite de instituţii la care dimensiunea şi modelul sunt standard, de exemplu, notarii şi firmele de cadastru. Pot fi folosite la Înterprinderi Individuale, Persone Fizice Autorizate, Medici, Avocati, Notari, Asociatie, Traducator, Mediator, Insolventa etc.

Dreptunghiulare

Ştampilele dreptunghiulare, asemenea celor rotunde, sunt disponibile pe suport automat, semi-automat şi din lemn, iar dimensiunile variază de la 20 mm pătraţi până la 50 mm pătrați.

Fiecare client are posibilitatea să aleagă forma şi dimensiunea care i se pare adecvată. De exemplu, dacă este nevoie de o ştampilă de birou ar fi recomandată forma automată, iar dacă ştampila va fi folosita pe teren, o ştampila semi-automată de buzunar ar reprezenta o opţiune mai bună.

Pot fi folosite la: Cap Facturier, Semnatură, Predefinite, Societate, Notar, Psiholog, Traducător, Consilier Juridic, Intrare / Iesire, TVA la încasare etc 

Timbru sec

Timbru sec poate conține orice fel de siglă sau element grafic de securizare și asigură cea mai mare siguranță împotriva falsurilor prin marcare permanentă a documentelor originale cu timbru sec sau ștampila seacă.

Nu uitați că timbrul sec este conceput pentru securizarea documentelor și se adresează tuturor firmelor, organizațiilor, notarilor, birourilor de traduceri etc.


Datiere

Aceste ștampile pot fi cu Dată, Dată și Lot sau Dată și Amprentă și pot fi folosite pentru marcarea alimentelor, produse, biletelor de intrare, la localuri etc.
Datierele reprezintă soluția ideală pentru biletele de intrare în cazinouri și îlocalurile cu jocuri slot-machine.
Ștampile automate, ușoare și cu un design modern, au tușiera încorporată, iar suportul poate fi dreptunghiular sau pătrat
Dimensiune dată: 20 mm x 3,8 mm
Setarea datei se face prin răsucirea benzilor.

Înseriatoare

Aparat robust, fabricat din oțel special, conceput să reziste în condițiile unei utilizări foarte îndelungate. Functiile aparatului permit numerotări și înserieri, indiferent de numărul de copii ale documentelor. Astfel, pentru o factură cu 3 exemplare, aparatul se poate seta să repete un numar de trei ori, după care va continua cu următorul număr. 
 • înălțime caractere: 5.5 mm.
 • inseriator automat 6 caractere
 • dimensiune caracter: 5,5 mm
 • 8 moduri de lucru: consecutiv, repetare de 2, 3, 4, 5, 6, 12 ori
 • caractere metalice
 • corp din plastic

Cifriere

O soluție ideală pentru ștampile cu dată, folosită în amprentarea produselor cu data de producție și expirare.

Cifrierele sunt ștampile automate, ușoare și cu un design modern.

 • Tușieră încorporată. 
 • Suport dreptunghiular.
 • Număr caractere: 13
 • Înălțime dată: 3,8 mm
 • Dimensiune dată: 42 mm x 3,8 mm
 • Sistemul ștampilei este din plastic dur.
 • Caracterele se pot anula sau introduce caractere speciale “ - “, “ / “.
 • Setarea se face prin rasucirea benzilor.